Ryhmät 2012-2013 Huom! harjoitusajat löydät linkistä HARJOITUKSET.
satujumpat
(Kuva: Niina Eränen)

Satujumpparyhmät 1, 2 ja 3
harjoittelevat lauantaisin Itä-Suomen Liikuntaopistolla (Kalevankatu8)
klo 10-13.00. Satujumpat ovat suunnattu 3-5 vuotiaille jotka tutustuvat leikinomaisesti perusliikuntaan ja voimistelun alkeisiin. 

Alkeisryhmät 1, 2 ja 3
Satujumpassa aiemmin olleet jumpparit jotka täyttävät 6v siirtyvät alkeisryhmiin. Myös uudet voimistelijat 6 vuodesta ylöspäin aloittavat alkeisryhmissä. Näissä ryhmissä opitaan perustaitoja, uusia leikkejä ja harjoitellaan näytöksiä. Alkeisryhmässä voimistellaan vuosi ja sen jälkeen siirrytään harrasteryhmiin. Nämä ryhmät harjoittelevat urheilutalon telinesalissa.

Jatkoryhmät 1, 2 ja 3
Jatkoryhmään siirrytään alkeiden jälkeen ja voimistelua takana on tässä vaiheessa 1-2vuotta. Tässä vaiheessa liikkeet alkavat olla jo vähän vaativampia ja myös harjoitusten kesto on pitempi. Jatkoryhmissä voimistelee 7-13-vuotiaita voimistelijoita.

Harrastekilparyhmät 1  ja 2
Harrasteryhmäläisillä on voimistelua takana jo vähintään 2 vuotta. Liikkeiden vaatimustaso kasvaa ja  kilpailutoiminnasta kiinnostuneille harrasteryhmät ovat väylä myös myöhemmin kilparyhmiin siirtymiselle.

Poikien temppuryhmät 1 ja 2
Ryhmissä opitaan voimistelun ja team gymin alkeet volteissa ja trampetilla.

K-18 ryhmä
Aikuisille suunnattu, ohjattu oma temppuilukerho. Hinta 5€/kerta TAI 70€ syyskausi (sisältää Katajan jäsenmaksun 10€)
Ilmoittautuminen paikan päällä.

Kilparyhmät
Seurastamme löytyy useita eri tasoisia ja eri ikäisille tarkoitettuja kilparyhmiä. Uusia kilparyhmiä myös perustetaan säännöllisin väliajoin tarpeen mukaan. Kilparyhmistä saat lisätietoa vasemman palkin Kilparyhmät -linkistä.