RYHMÄT Huom! harjoitusajat löydät linkistä HARJOITUKSET.
satujumpat
(Kuva: Niina Eränen)

Satujumpparyhmät
Satujumpat ovat suunnattu 3-5 vuotiaille jotka tutustuvat leikinomaisesti perusliikuntaan ja voimistelun alkeisiin. 

Alkeisryhmät
Satujumpassa aiemmin olleet jumpparit jotka täyttävät 6v siirtyvät alkeisryhmiin. Myös uudet voimistelijat 6 vuodesta ylöspäin aloittavat alkeisryhmissä. Näissä ryhmissä opitaan perustaitoja, uusia leikkejä ja harjoitellaan näytöksiä. Alkeisryhmässä voimistellaan vuosi ja sen jälkeen siirrytään harrasteryhmiin. Nämä ryhmät harjoittelevat urheilutalon telinesalissa.

Jatkoryhmät
Jatkoryhmään siirrytään alkeiden jälkeen ja voimistelua takana on tässä vaiheessa 1-2vuotta. Tässä vaiheessa liikkeet alkavat olla jo vähän vaativampia ja myös harjoitusten kesto on pitempi. Jatkoryhmissä voimistelee 7-13-vuotiaita voimistelijoita.

Harrastekilparyhmät
Harrasteryhmäläisillä on voimistelua takana jo vähintään 2 vuotta. Liikkeiden vaatimustaso kasvaa ja  kilpailutoiminnasta kiinnostuneille harrasteryhmät ovat väylä myös myöhemmin kilparyhmiin siirtymiselle.

Poikien temppuryhmät
Ryhmissä opitaan voimistelun ja team gymin alkeet volteissa ja trampetilla.

K-18 ryhmä
Aikuisille suunnattu, ohjattu oma temppuilukerho.

Kilparyhmät
Seurastamme löytyy useita eri tasoisia ja eri ikäisille tarkoitettuja kilparyhmiä. Uusia kilparyhmiä myös perustetaan säännöllisin väliajoin tarpeen mukaan. Kilparyhmistä saat lisätietoa vasemman palkin Kilparyhmät -linkistä.