Joensuun
Kataja

Arvoisat Joensuun katajalaiset, hyvät ystävät!

 

Takanani on 4 vuotta Joensuun Kataja ry:n johtokunnan puheenjohtajuutta ja luovun tehtävästäni tänään vuosikokouspäivänä 9.6.2021. Osin haikein mielin, osin helpottuneena. Kun aikanaan tehtävään ryhdyin, keskeisenä tavoitteena oli varmistaa seurakokonaisuuden yhtenäisyys ja toimintaedellytykset sekä järjestää seuran 120 vuotisjuhlatapahtumat.

Puheenjohtajakautta onkin värittänyt muutama merkille pantava kokonaisuus. Näitä ovat olleet 120-vuotiset juhlatapahtumajärjestelyt, seuran hallinnon ja strategian uudistaminen sekä yllättävä koronapandemia. Askel askeleelta niistä on yhdessä joko selviydytty tai päästy eteenpäin.

Erityisen kiitollinen olen siitä, että olen saanut paljon uusia ystäviä tehtävässäni. Olen myös oppinut suuresti arvostamaan sitä valtavaa työtä mitä vapaaehtoisuuden ja oman innostuksen myötä seurassa toteutetaan. Ison kiitoksen ansaitsevat alan ammattilaiset, valmentajat, jotka välittävät antaumuksella ja asiantuntemuksella osaamistaan tuleville suuruuksille. Ilman avosydämisiä ja avokätisiä yhteistyökumppaneita, sponsoreita, ei seura myöskään olisi sitä mitä se nyt on. Unohtamatta tietenkään seuran toimiston asiantuntijoita. Eli vilpitön kiitos heillekin!

Haluan kiittää seuran johtokuntaa, kaikkia sen jäseniä yhdessä ja erikseen. Olette olleet suuri voima ja tukiranka kaikelle seuran toiminnalle. Asiantuntemukseen ja aktiivisuuteen perustuva vapaaehtoistyönne liikunnan ja urheilun hyväksi ansaitsee sille kuuluvan kunnian niin kaikilta seuran jäseniltä kuin minultakin. Johtokunnan työ on merkityksellinen, vaikuttava ja vastuullinen.

Erityisen iloinen olen siitä, että voin hyvillä mielin jättää vahvan, yhtenäisen ja kehittyvän seuran tuleville päättäjille. Joensuun Kataja on tänä päivänä monilajinen seura, jotka yhdessä ovat vahvempia kuin kukin erikseen. Talous on kunnossa ja uusi johtokunnan kokoonpano edustaa hyvää asiantuntemusta seuran kehittämiseksi.

Toivotan seuran uudelle puheenjohtajalle Miika Sunikalle mitä parhainta menestystä johtokunnan ja seuran luotsaamisessa! On hienoa, että Miika – tunnetusti urheilumies – mahdollistaa osaltaan yhdessä johtokunnan ja seuran toimiston kanssa meille kaikille jatkossakin monilajisen liikunnan ja urheilun ilon hetkiä.

Menestystä sekä aurinkoista ja liikunnallista kesää toivottaen,

Esa Karvinen