Joensuun
Kataja

JOENSUUN KATAJA 120 VUOTTA     

Joensuun Kataja ry:n vuosikokous kokoontui käsittelemään maanantaina 15.6. seuran tilinpäätöksen 30.4.2020, joka oli ylijäämäinen. Yhdistyskokous päätti myös tulevan toimintavuoden toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja johtokunnasta.

Olemme yksi Suomen vanhimpia ja menestyneimpiä urheiluseuroja. Järjestämme urheilutoimintaa myös tulevalla toimikaudella hiihdossa, koripallossa, muodostelmaluistelussa, taitoluistelussa, voimistelussa ja yleisurheilussa. Seuran jäsenmäärä on noin 1500.

Vuosi 2020 on yhdistyksemme 120-vuotisen toiminnan juhlavuosi.  Syyskuussa järjestämme sidosryhmille juhlagaalan sekä yleisölle eri lajeja esittelevän Kataja-päivän Joensuun Areenassa. Juhlavuoteen liittyy myös muita tapahtumia ja julkituloja. Somettajat vierailevat Katajan eri lajijaostoissa ja tuovat esille eri lajien tarjoamia liikunnan mahdollisuuksia.

Yhdistyksen vuosikokous päätti seuran johtokunnasta. Johtokunnassa jatkavat Esa Karvinen (puheenjohtaja), Miika Sunikka, Jussi Oinonen, Jussi Väisänen, Kirsi Vallius-Leinonen, Rainer Kastinen, Antti Saastamoinen, Ilari Nissinen ja Paavo Vatanen. Uusina johtokunnan jäseninä aloittavat Petri Lempiäinen sekä Maria Mustajärvi.

Seuran toimisto sijaitsee Kirkkokadulla Joensuussa ja sen toimistopäällikkönä toimii Johannes Lasaroff.