Joensuun
Kataja

Jussi Väisänen Joensuun Kataja ry:n toiminnankehittäjäksi

 

Jussi Väisänen aloittaa 4.1.2021 Joensuun Kataja ry:n seuratoiminnan kehittämistehtävässä.

Asiasta päätti seuran johtokunta kokouksessaan 7.12.2020. Kyseessä on johtokunnan syksyllä 2020 laatiman nykytilaselvityksen jatkoprojekti, joka kestää kesäkuun 2021 loppuun. Kehittämistoiminnan tavoitteena on edistää ja varmistaa 120-vuotisen maineikkaan seuran ja sen jaostojen toimintaedellytyksiä tulevaisuuden toimintaympäristössä. Projektin tuloksia käsitellään seuran vuosikokouksessa kesäkuussa.

Jussin tehtäviin kuuluvat yleis- ja taloushallinnon sekä seuraorganisaation edelleen kehittäminen. Lisäksi Jussi tulee selvittämään ja kehittämään toimitila- ja harjoitusolosuhdeasioita yhteistyössä jaostojen kanssa.

  • Kataja on 1 700 liikkujan ja urheilijan perinteikäs ja monipuolinen seura, joka on vanhempi kuin Suomi. Seura on hyvin hoidettu, mutta hallintoa on mahdollista kehittää edelleen siten, että se auttaa jaostoja keskittymään niiden ydintehtävään eli urheiluun, toteaa Jussi.

Jussi on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan 35 vuoden uran pankkimaailmassa, pankkiirina ja pankinjohtajana erityisesti yritysasiakkuuksien parissa. Jussilla on kattava näkemys paikallisesta urheilutoiminnasta, sillä hän on mukana myös jalkapalloseura Jipon johtokunnassa, Joensuun Katajan Yleisurheilun Tukisäätiön hallintoneuvostossa ja Joensuun Pesäpallon Tukisäätiön hallituksessa. Jussi toimii myös Joensuun Kataja ry:n johtokunnassa.

  • Joensuun Katajalla on maineikas ja menestyksekäs 120-vuotinen historia takana. Nyt on aika katsoa vahvasti tulevaisuuteen ja varmistaa seuran sekä sen jaostojen toimintaedellytykset tuleville vuosikymmenille. Johtokunta on tehnyt tähän liittyvää erinomaista taustatyötä ja voimme olla iloisia siitä, että saamme Jussin asiantuntemuksellaan jatkamaan tämän kehittämistä, toteaa Kataja ry:n puheenjohtaja Esa Karvinen.

Projektin aikana Jussi työskentelee Katajan toimistolla Kirkkokadulla, toimien myös samalla seuran toimiston esimiehenä.  Häntä näkee luonnollisesti paljon myös siellä missä tapahtuu ja missä katajalaisia voi tavata, eli vaikkapa harjoituksissa ja kisatapahtumissa.

Jussin tavoittaa puhelimitse 050 522 6036 ja sähköpostitse osoitteesta jussi.vaisanen@joensuunkataja.fi

Toivotamme ilolla Jussin vahvistamaan yhteistä uudistuvaa Katajaamme ja annamme hänelle täyden tukemme kehitystyöhön!

Johannes Lasaroff on hoitanut menestyksekkäästi – ja aina niin mukavalla otteella – Joensuun Kataja ry:n toimistopäällikön tehtävää. Jussin pestin myötä Johannes pääsee keskittymään nyt täysipainoisesti koripallojaosto Kataja Basketin toiminnanjohtajuuteen. Johannekselle erityinen kiitos ja menestystä jatkossakin!

Kaikille katajalaisille hyvää joulun odotusaikaa toivottaen,

Joensuun Kataja ry:n johtokunta

puheenjohtaja Esa Karvinen

050 327 8191

esa.karvinen@riveria.fi

 

Seuran johtokunnan puheenjohtajana toimii Esa Karvinen. Johtokunnan jäseniä on puheenjohtajan lisäksi yhteensä kymmenen. Miika Sunikka, Jussi Väisänen, Petri Lempiäinen ja Maria Mustajärvi tulevat yrityselämästä. Johtokuntaan kuuluu myös kuusi lajijaostojen edustajaa: Ilari Nissinen (hiihto), Paavo Vatanen (koripallo), Kirsi Vallius-Leinonen (muodostelmaluistelu), Antti Saastamoinen(taitoluistelu), Rainer Kastinen (voimistelu) ja Jussi Oinonen (yleisurheilu, johtokunnan varapuheenjohtaja). Johtokunnan sihteerinä toimii Johannes Lasaroff.