Joensuun
Kataja

Kataja ja JoenVoLi aloittavat neuvottelut lasten ja nuorten voimistelutoiminnan yhdistämisestä

 

 

Joensuun Voimistelu ja Liikunta JoenVoLi ry ja Joensuun Kataja ry ovat aloittaneet neuvottelut lasten ja nuorten voimistelutoiminnan mahdollisesta yhdistämisestä Joensuun Katajan voimistelujaostoon. Neuvottelujen aloittamisesta päätti Katajan johtokunta kokouksessaan 22.3.2021 ja JoenVoLin johtokunta 21.2.2021.

Alkavissa neuvotteluissa selvitetään, löytävätkö seurat yhteiset ja molempien seurojen hyväksymät toiminnan periaatteet ja käytännöt. Seurat haluavat tehdä perusteellisen pohjatyön, jossa kuullaan työntekijöiden, jäsenien ja voimistelijoiden huoltajien näkemyksiä.

Lopullinen päätös mahdollisesta yhdistymisestä tehdään kesäkuun alussa ja yhteisen toiminnan aloittamista tavoitellaan syyskauden 2021 alusta.

Yhdistymisen seurauksena syntyisi jopa 800 jäsenen jaosto, joka mahdollistaisi resurssien yhdistämisen valmennuksen laadun ja seuratyön organisoinnin parantamiseksi.

Molemmissa seuroissa on kilpa- ja harrastetoimintaa naisten telinevoimistelussa ja TeamGymissä. Yhdistymisneuvottelut koskevat myös JoenVoLin kilpa-aerobiciä, tanssillista ja joukkuevoimistelua sekä molempien seurojen harrastetoimintaa. Aikuisten ryhmäliikunta ja kiltatoiminta on tarkoitus säilyä JoenVoLissa.

 

Lisätietoja:

Joensuun Kataja ry
Johtokunnan puheenjohtaja Esa Karvinen
p. 050 327 8191
esa.karvinen@riveria.fi

Joensuun Voimistelu ja Liikunta JoenVoLi ry
Johtokunnan puheenjohtaja Saija Miina
p. 040 731 2337

 

Joensuun Kataja ry:n johtokunnan puheenjohtajana toimii Esa Karvinen. Johtokunnan jäseniä on puheenjohtajan lisäksi yhteensä kymmenen. Miika Sunikka, Jussi Väisänen, Petri Lempiäinen ja Maria Mustajärvi tulevat yrityselämästä. Johtokuntaan kuuluu myös kuusi lajijaostojen edustajaa: Ilari Nissinen (hiihto), Paavo Vatanen (koripallo), Kirsi Vallius-Leinonen (muodostelmaluistelu), Antti Saastamoinen (taitoluistelu), Rainer Kastinen (voimistelu) ja Jussi Oinonen (yleisurheilu, johtokunnan varapuheenjohtaja). Johtokunnan sihteerinä toimii Johannes Lasaroff.

Joensuun Voimistelu ja Liikunta JoenVoLi ry:n johtokunnan puheenjohtajana toimii Saija Miina ja varapuheenjohtajana Liisa Joenperä. Johtokunnan jäseniä on puheenjohtajien lisäksi yhteensä seitsemän. Johtokuntaan kuuluu seuran jaostojen ja killan edustajat: Anssi Jalovaara, Eeva Kinanen ja Riina Murtonen (aikuisjaosto), Terhi Lehikoinen ja Johanna Laatikainen (telinevoimistelujaosto), Miia Rouhiainen (lasten ja nuorten jaosto) ja Ulla Mikkola (kilta).