Joensuun
Kataja

Joensuun Kataja ry on valittu Pohjois-Karjalan vuoden 2020 urheiluseuraksi

 

 

Hyvät katajalaiset!

Pohjois-Karjalan liikunnan myöntämä huomionosoitus vastaanotettiin perjantaina 29.1. urheiluväen palkitsemistilaisuudessa Karjalaisen auditoriossa. Vuoden urheiluseuran nimitys on suuri kunnia 120-vuotiaalle maineikkaalle Joensuun Katajalle ja kaikille sen tekijöille!

Kiitos kuuluu erityisesti teille, lukuisille eri lajijaostojen vapaaehtoisille, jotka olette itseänne säästämättä päivästä ja illasta toiseen mahdollistaneet seuran toiminnan – myös koronavuonna 2020 terveysturvallisesti. Tästä merkittävästä työstänne niin koripallon, yleisurheilun, muodostelmaluistelun, voimistelun, taitoluistelun kuin hiihdonkin, yhteensä noin 1700 harrastajaa ja urheilijaa ovat saaneet nauttia.

Nimitys on myös huomionosoitus meidän huippuvalmentajille ja menestyneille urheilijoille. Se antaa varmasti voimaa ja kannustaa edelleen huippusuorituksiin!

Suuret kiitokset kuuluvat myös kaikille niille henkilöille ja tahoille, jotka pohjoiskarjalaisella sydämellä ovat taloudellisesti tukeneet tai muutoin sponsoroineet Joensuun Katajan toimintaa.

Kaikki tämä toiminta ja tuki yhdessä ovat luoneet lukuisia unohtumattomia urheiluelämyksiä, upeita saavutuksia, terveyttä ja liikunnan iloa alueemme ihmisille!

Katse on myös tulevaisuudessa. Joensuun Kataja on aloittanut kehittämistoiminnan, jonka tavoitteena on yhtenäisen toimintakulttuurin vahvistaminen Katajassa ja lajijaostojen toimintaedellytyksien varmistaminen tuleville vuosikymmenille.

Joensuun Kataja toivottaa jatkossakin kaikki ikään katsomatta tervetulleiksi liikkumaan ja urheilemaan. Toiminnassamme noudatamme koronasta aiheutuvia viranomaisohjeita ja varmistamme terveysturvallisen liikkumisen.

Vuoden 2020 Pohjois-Karjalan urheiluseuran nimityspalkintoihin voi käydä tutustumassa piakkoin uuden ilmeen saavassa Katajan toimistossa Kirkkokadulla.

Esa Karvinen

johtokunnan puheenjohtaja

Joensuun Kataja ry.

 

Seuran johtokunnan puheenjohtajana toimii Esa Karvinen. Johtokunnan jäseniä on puheenjohtajan lisäksi yhteensä kymmenen. Miika Sunikka, Jussi Väisänen, Petri Lempiäinen ja Maria Mustajärvi tulevat yrityselämästä. Johtokuntaan kuuluu myös kuusi lajijaostojen edustajaa: Ilari Nissinen (hiihto), Paavo Vatanen (koripallo), Kirsi Vallius-Leinonen (muodostelmaluistelu), Antti Saastamoinen (taitoluistelu), Rainer Kastinen (voimistelu) ja Jussi Oinonen (yleisurheilu, johtokunnan varapuheenjohtaja). Johtokunnan sihteerinä toimii Johannes Lasaroff.